Hijaluronski fileri su najbolji i najmoderniji način za podmlađivanje koji postoji u svijetu. Hijaluronski fileri su čisti kristali hijaluronske kiseline, koja čini sastavni dio naše kože tako da je to potpuno prirodna supstanca. Hijaluron u organizmu daje potporu kolagenim vlaknima i tako utiče da naša koža bude boljeg kvaliteta. Hijaluronska kiselina se vremenom resorbuje iz kože tokom procesa starenja. Tokom tretmana hijaluronskim filerima nadoknađujemo količinu hijalurona koji je naš organizam resorbovao, zbog toga hijaluronski fileri nemaju nikakvo štetno dejstvo na naš organizam, čak imaju i niz pozitivnih dejstava, kao i odmah vidljivi estetski efekat jer nakon tretmana svaka osoba izgleda svježije ,te 5 do 10 godina mlađe.

Tretman hijaluronskim filerima

Hijaluron ubrizgavamo iglicama u kožu _ najtanjim iglicama koje postoje na tržištu, i to uz lokalnu anesteziju koja omogućava najviši stepen komfora i bezbolnost tretmana. Tretman traje kratko, oko 20ak minuta a rezultati su odmah vidljivi. Koža izgleda svježije i hijaluronski fileri je takođe hidriraju. Ubrizgavanjem u bore koža postaje glatka i vraća se mladalačka struktura lica što čini da se osjećate bolje ,prijatnije ,i da imate veće samopouzdanje.

Nakon tretmana se može ,kod nekih osoba pojaviti blaga osjetljivost na mjestu uboda, koja traje najviše par dana. Prvi dan nakon intervencije kod nekih osoba prisutno vrlo diskretan otok u regiji popunjavanja ali je to pozitivno dejstvo hijalurona uslijed hidratacije kože, prolazi već tokom popodneva.

DrMarkovic.com

Da li su hijaluronski fileri pravo rješenje za mene?

Hijaluronski fileri su najbolje rješenje koje postoji u svijetu za sve osobe koje žele da uklone fine bore sa lica, kao i one koje su dublje. Hijaluron je najbolje rješenje jer je materijal potpuno prirodan, i sastavni dio kože tako da pored izvanrednih estetskih efekata zbog kojih izgleda toliko prirodno. Ima i jako pozitivne efekte jer hrani kozu i poboljšava joj kvalitet. Hijaluronski fileri se takođe mogu iskoristiti i za korekciju ožiljaka i defekata na koži

Hijaluron ne utiče na mimičnu muskulaturu, već popunjava isključivo bore koje su prisute u pasivnom stanju, zbog toga lice zadržava prirodan izgled za razliku od recimo botoxa koji stvara neprirodan i zategnut izraz lica.Zbog svog prirodnog izgleda i izvanrednih estetskih rezultata koji su odmah vidljivi hijaluronski fileri i jesu najbolje sredstvo za podmlađivanje koje postoji u svijetu.

Koje estetske efekte možemo postići hijaluronskim filerima?

 • Popunjavanje nazolabijalnih bora
 • Popunjavanje bora iznad usana (tzv. pušačke bore)
 • Popunjavanje bora na čelu i između obrva
 • Povećavanje jagodica
 • Popunjavanje obraza
 • Poboljšanje marioneta
 • Uvećavanje usana
 • Isticanje linije usana
 • Popunjavanje ožiljaka od akni
 • Kontaktirajte nas

  Ordinacija Dr Markovic
  Centar za savremenu i estetsku stomatologiju
  Jovana Dučića br 1 ,Brčko
  e-mail: ordinacijamarkovic@yahoo.com
  tel: (+387) 049 218 360

  Dr Markovic - Kontaktirajte nas putem fejsa / facebook