Od momenta kada prvi put pređete naš prag ,budite sigurni da ste na putu potpunog oporavka i trajnog rješavanja svih zubnih problema. Specijalistička stomatološka-internistička ordinacija “Dr Marković” osnovana je 1996 godine, od strane prim. dr Velimira Markovića specijaliste interne medicine- pneumofiziolog ,kao i dr dentalne medicine Jelena Marković.Naša ustanova ima dvadeset godina dugu tradiciji i preko 10 000 pacijenata koji su nam dali povjerenje.Kao dio porodične tradicije firmi su se pridružili novi članovi - dr dentalne medicine Branka Marković i Aleksandar Marković diplomirani farmaceut kao i saradnici dr dentalne medicine Predrag Sivrić i dentalni asistenti Olga Tanacković i Irena Đurov.

DrMarkovic.com DrMarkovic.com DrMarkovic.com DrMarkovic.com DrMarkovic.com DrMarkovic.com

Kada vam nudimo tretman, mi uzimamo u obzir vaše želje. Objašnjavamo Vam koje mogućnosti stoje na raspolaganju, njihovu cijenu, tako da možete napraviti izbor. Uvijek ćete znati šta radimo. U svakom trenutku, ako imate neko pitanje ili niste sigurni šta se događa, slobodno pitajte nekog od članova našeg tima stomatologa koji će biti srećni da vam sve objasne.Uz savremenu dijagnostiku, dobićete dobar savjet kako da na najbolji način riješite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa vašim zahtjevima i vašim mogućnostima.

Trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvalitetu i dobrom glasu koji nas je uvijek pratio kada se priča o ozbiljnoj stomatologiji. Za nas nema nerješivih slučajeva, polovičnih rješenja, nema kompromisa, naši pacijenti su maksimalno zaštićeni.

U našoj širokoj ponudi možemo se izdvojiti sa specijalno opremljenom ordinacijom za djecu, ukrašenu sa mnoštvo dječijih motiva i dječijih omiljenih crtanih likova. Ova ordinacija sa ovim ambijentom omogućava djeci bezbrižan pregled koji ih u velikom broju oslobađa straha ,te pregled pretvara u zadovoljstvo...

DrMarkovic.com DrMarkovic.com DrMarkovic.com DrMarkovic.com DrMarkovic.com DrMarkovic.com

Naš cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu kroz prevenciju. To znači da Vam dajemo savjete, pomažemo Vam da razumijete kako da se brinete o svojim zubima da bi se smanjila potreba za stomatološkim tretmanima. Mi Vas savjetujemo da redovno obavljate rutinsko uklanjanje kamenca i mekih naslaga, čišćenje koncem, fluorisanje jer to sve pomaže u prevenciji zubnih bolesti. Nismo fokusirani samo na Vaš predivan osmijeh, takođe se brinemo i za Vaše zdravlje. Mi želimo da svako iz naše stomatološke ordinacije izađe nasmijan i zadovoljan jer samo preporuka je prava reklama za nas. Naš moto je da je SAVREMENO-ESTETSKA STOMATOLOGIJA // BEZBOLNA STOMATOLOGIJA!

Kontaktirajte nas

Ordinacija Dr Markovic
Centar za savremenu i estetsku stomatologiju
Jovana Dučića br 1 ,Brčko
e-mail: ordinacijamarkovic@yahoo.com
tel: (+387) 049 218 360

Dr Markovic - Kontaktirajte nas putem fejsa / facebook