Stomatološka ordinacija “Dr Marković'” želi Vam dobrodošlicu na svoj novi sajt.

Stomatološka ordinacija “Dr Marković”, vlasnik sajta, omogućava Vam korištenje usluga i sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Vlasnik ima autorska prava na sve sadržaje (uključujući tekst, fotografije, grafičke elemente, baze podataka, programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Stomatološke ordinacije “Dr Marković” i podložno je tužbi. Za preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa sajta u drugim publikacijama (web, štampanim bazama podataka itd.) neophodno je zatražiti pisanu dozvolu vlasnika.

Stomatološka ordinacija “Dr Marković” zadržava pravo izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem sajta stomatološke ordinacije “Dr Marković”, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Sajt stomatološke ordinacije “Dr Marković” sastoji se iz vlastitih sadržaja koje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje ovog sajta koristite na vlastitu odgovornost i stomatološka ordinacija “Dr Marković” se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup ovom sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Na ovom sajtu se, kao i na većini drugih sajtova, koriste “cookies” odnosno internet kolačići koji se koriste za pružanje boljeg korisničkog iskustva posjetiocima,kao i za oglašavanje ovog sajta na internetu. Korištenjem ovog sajta se slažete sa upotrebom cookies-a na našem sajtu. Podatke o posjetama koji su isključivo statističkog tipa sakupljamo pomoću Google Analytics alata; Njih koristimo isključivo za analizu posjećenosti ovog sajta, marketinške kampanje i unaprjeđenje sadržaja i strukture ovog sajta. Za planiranje i realizaciju marketinških kampanja koristimo i alate Google Analytics Dempgraphics and Interest reporting kako bi prikupljali isključivo statističke podatke o polu, uzrastu i interesima. Ukoliko želite da zabranite pristup internet kolačićima sa našeg ili nekog drugog sajta to možete uraditi u podešavanjima svog internet preglednika (browser-a). Ukoliko želite da izuzmete svoje podatke koji se koriste za kreiranje reklama na ovom, ali i na drugim sajtovima, to možete učiniti na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Stomatološka ordinacija “Dr Marković” štiti vašu privatnosti i nikad neće predati vaše privatne podatke ni slike koje ste nam poslali trećem licu.

Hvala što nas čitate!

Kontaktirajte nas

Ordinacija Dr Markovic
Centar za savremenu i estetsku stomatologiju
Jovana Dučića br 1 ,Brčko
e-mail: ordinacijamarkovic@yahoo.com
tel: (+387) 049 218 360

Dr Markovic - Kontaktirajte nas putem fejsa / facebook